Babicovy dobroty: Brambory v podmáslí – 28.11.2010

Babicovy dobroty: Brambory v podmáslí - 28.11.2010

Brambory umyjeme a uvaříme ve slupce. Na pánvi opečeme slaninu nakrájenou na nudličky ,vyjmeme ji a na stejné pánvi orestujeme najemno nakrájenou jarní cibulku. Do hlubokého talíře nejprve nalijeme podmáslí, do něj brambory, posypeme na čtverečky nakrájenou okurkou, osolíme, opepříme, posypeme křupavou slaninou, cibulkou a ozdobíme pokrájeným koprem.

6 ranných brambor,
0,5 l kyselého podmáslí,
½ salátové okurky,
4 jarní cibulky,
4 plátky slaniny,
čerstvý kopr,
sůl, pepř

Přehrát video

zdroj: dobroty.nova.cz

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

*