Babicovy dobroty: Bylinkové brambory s rybí čepicí – 12.12.2010

Babicovy dobroty: Bylinkové brambory s rybí čepicí - 12.12.2010
Vařené brambory dáme do pekáče a osolíme. Bazalku, petrželku, česnek a ořechy rozmixujeme, přidáme olivový olej a nastrouhaný parmazán. Rybí filé rozmixujeme, osolíme, opepříme, přidáme smetanu, citrónovou šťávu. Směsi poklademe na připravené brambory a posypeme seznamem. Vše dáme zapéct na 180 °C na 20 minut.

200 g rybího filé,
3 brambory,
100 ml smetany,
hrst čerstvé bazalky a petrželky,
50 g strouhaného parmazánu,
2 stroužky česneku,
olivový olej,
1/2 citronu,
ledový salát,
seznam,
sůl

Přehrát video

zdroj: dobroty.nova.cz

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

*