Babicovy dobroty: Fritovaný okoun na indonéský způsob – 28.11.2010

Babicovy dobroty: Fritovaný okoun na indonéský způsob - 28.11.2010

Šalotku, cibulku, česnek, chilli papričku a zázvor nadrobno nakrájíme a orestujeme na oleji. Po 2 minutách přidáme burákové máslo, vodu, šťávu z limetky a povaříme. Rybu naporcujeme, osolíme, obalíme v rýžové moučce, ve vajíčku a osmažíme na oleji. Podáváme s jasmínovou rýží.

500 g okouna,
2 vejce,
150 ml vody,
4 šalotky,
4 jarní cibulky,
2 chilli papričky,
2 stroužky česneku,
1 cm zázvoru,
1 lžíci burákového másla,
štávu z limetky,
rýžovou moučku,
olej, sůl

Přehrát video

zdroj: dobroty.nova.cz

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

*