Babicovy dobroty: Jehněčí karé – 24.4.2011

Jehněčí karé
Maso i s kostí osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Smícháme na malé kostičky nakrájený rohlík, bylinky, najemno nakrájenou šalotku, máslo, vejce a parmazán. Maso poklademe připravenou směsí a dáme na 15 minut do trouby na 180°C.
Vařené brambory nakrájíme na kostičky, osolíme a opečeme na olivovém oleji s česnekem. Na druhé pánvi osmahneme slaninu, přidáme předem uvařené fazolky, osolíme, opepříme a zalijeme smetanou.

Potřebujeme:

700 g jehněčího karé,
50 g másla,
1 vejce,
1 rohlík,
2 lžíce parmazánu,
2 šalotky,
bazalku
tymián,
olivový olej,
sůl, pepř

Příloha:

brambory,
olivový olej,
česnek,
fazolové lusky,
smetanu,
slaninu,
sůl, pepř

Přehrát video

zdroj: dobroty.nova.cz

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

*