Babicovy dobroty: Křehká kachní prsa – 29.5.2011

Babicovy dobroty: Křehká kachní prsa - 29.5.2011
Kachní prsa polijeme rýžovým vínem, sójovou omáčkou, přidáme zázvor, skořici, pepř, anýz, cibulku, osolíme a ve směsi důkladně obalíme. Maso dáme na pařák a vaříme v páře 25 minut. Maso osušíme, vložíme do rozpáleného oleje a zprudka opečeme. Na druhé pánvi opečeme papriku, mungo, zalijeme omáčkou z masa a podusíme. Podáváme s rýží.

kachní prsa,
2 lžíce rýžového vína,
2 lžíce sójové omáčky,
2 hvězdice anýzu,
drcený barevný pepř,
1 cm zázvoru,
1 jarní cibulku,
1 tyčku skořice,
150g mungo výhonků,
½ červené papriky,
sůl

Přehrát video

zdroj: dobroty.nova.cz

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

*