Babicovy dobroty: Zapečený krůtí steak s chřestem – 17.4.2011

Zapečený krůtí steak s chřestemChřest umyjeme, oloupeme, dáme vařit na 5 minut do vody se solí, citrónovou šťávou a cukrem. Maso naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji opečeme. Na plátky masa poklademe překrájený chřest a parmskou šunku. Zakysanou smetanu smícháme se žloutkem, solí, pepřem, parmazánem a vzniklou směs nalijeme na maso. Dáme zapéct do trouby na 200°C na deset minut.

Potřebujeme:

2 krůtí steaky,
200 g parmazánu,
100 g parmské šunky,
250 g zakysané smetany,
zelený chřest,
čerstvou bazalku,
1 žloutek,
1/2 citrónu,
olej,
cukr,
sůl, pepř

Přehrát video

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

*